Top

Tuinsproeier met wisselend led kleurenspectrum

Nieuw
  • Tuinsproeier met wisselend led kleurenspectrum
  • Tuinsproeier met wisselend led kleurenspectrum


Tover uw tuin om in een waar schouwspel van licht effecten. Sfeervolle en magisch verlichte waterdruppels vernevelen door de lucht via de LED-watersproeier. Werkelijk een prachtig gezicht zonder dat het er "kermis-achtig" uit ziet. Jouw prachtige tuin op een mooie wijze verlicht met deze LED-tuinsproeier die overigens volledig worden aangedreven en gevoed worden door waterkracht, er zijn dus geen batterijen of adapters nodig!

Deze watersproeier is te simpel voor woorden, géén stekkers, géén batterijen maar toch een prachtige water sproeier. Hij word automatisch verlicht door het water dat langs een mini- generator stroomt. De watermist reikt wel tot 2 meter hoog en heeft een diameter tot zo'n 5 meter.

Ze worden stevig bevestigd in uw gazon door ze er zo'n 20cm in te drukken. De verlichting loopt automatisch door een heel spectrum van kleuren heen waaronder, rood, roze, paars, blauw, groen, geel en oranje. De sproeier is voorzien van een "normale" tuinslang koppeling zoals Gardena deze ook gebruikt.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code