Top

Hot: Mono balance wheel incl. Bluetooth speaker

Nieuw
  • Hot: Mono balance wheel incl. Bluetooth speaker

Hot: Mono balance wheel incl. Bluetooth speaker


product voor het jaar 2016!!

Kleur zwart
Product Batterij: 60V2200mah
Oplader: 67.2
Motor: 350W snelheid: 18km / h
Ingebouwd: bluetooth speaker
Het werkt via een gebalanceerd en somatosensorische controle systeem.
Na het aanzetten van de balance Wheel, gaat u er op staan en u hoeft  alleen moet je je lichaam naar voren leunen,
het zal rijden en de snelheid wordt ook gecontroleerd door je lichaam.
Je hoeft alleen maar je lichaam naar achteren leunen, als je wilt stoppen.
Het is heel makkelijk te controleren.

Charging tijd: 1 1/2 uur
Model: 5101A
Maximum vermogen: 350W
Maximale snelheid: 18 km / h 
afstand: 15`18km 
Laadvermogen: 120kg (max)
Kleur: Zwart

9 redenen waarom je een elektrische eenwieler kan aanschaffen

9 Redenen waarom een elektrische eenwieler goed voor je is : BESPAART ENORM VEEL TIJD ONDERWEG  
Rijden op een wiel is drie keer sneller dan het gemiddelde wandeltempo, zodat je nu extra tijd kunt besteden om met je voeten op de bank uit te rusten na een lange werkdag.   
LAAD OVERAL EN ALTIJD OP Omdat een elektrisch eenwieler elektrisch is, kan deze opgeladen worden op elk stopcontact..
Even snel naar de bakker of slager? Of net gearriveerd op kantoor? Laad hem maar op!   
BESPAART GELD, In plaats van elke dag geld te besteden aan je transport,...Bediening en veiligheid

Het gyroscoopsysteem herstelt razendsnel het evenwicht van de elektrische eenwieler als men voorwaarts en achterwaarts leunt.
Door vooruit en achteruit te leunen, kan de gebruiker met de elektrische eenwieler doorgaan, versnellen, vertragen, remmen of stoppen
Het links en rechts sturen (draaien) is vergelijkbaar met het besturen van een fiets en gebeurt door opzij te hellen in de bocht.

Na één uur oefenen met onze elektrische eenwieler kunt u al aardig rijden op een rechte baan. Na de tweede dag is het al perfect mogelijk het MonoWiel te controleren en te berijden. Elke dag zal u zich de techniek meer eigen maken en perfectioneren

Iedereen is in de mogelijkheid om te leren rijden met een elektrische eenwieler, zowel jong als oud.  Doch is het verantwoord kinderen onder de 15 jaar het MonoWiel onder supervisie te laten gebruiken.  We kunnen zelfs stellen uit ervaring dat iemand die eenwieler ervaring heeft via trappers, in 1 minuut een elektrische eenwieler onder de knie heeft. Omgekeerd echter is het moeilijker om van een elektrische eenwieler naar een eenwieler zonder motor over te schakelen.

Indien gewenst is er ook de mogelijkheid om hulpwieltjes zijdelings van de elektrische eenwieler te installeren om de basistechnieken aan te leren. Sommige mensen vinden dit prettiger dan anderen.

Veel gestelde vragen over de elektrische eenwieler

Hoe lang duurt het om een balance wiel of elektrische eenwieler onder de knie te krijgen?

Het vergt soms 1 minuut tot 1 uur om uw balans te kunnen vinden. Sommige mensen zijn er erg razendsnel in, anderen hebben iets meer tijd nodig.  Het moment tussen "Hoe zal ik dit hier nu doen?" en "Wow, ik ben echt aan het rijden en het lukt" komt opeens onverwacht en brengt voldoening.  Het is het best te vergelijken met leren fietsen.  Heb je al fiets-, skateboard-, ski- of snowboard ervaring, dan zal het aanleren iets sneller gaan.

Wat als de elektrische eenwieler valt ?

Een elektrische eenwieler is zeer robuust en sterk gemaakt. Er zitten weinig beweegbare onderdelen in dus er kan weinig stuk gaan. Het zal dus wel krassen maken op de behuizing als je valt, maar breken zal het niet.

Wat is de autonomie van een Balance wiel en hoe lang duurt het om de elektrische eenwieler op te laden?

Je kan op een elektrische eenwieler, afhankelijk van de snelheid tussen de 15 tot 20 km. rijden, en dit aan 15 km/u.  De lithium batterij kan volledig terug opladen binnen 1 a 2 uur. 

Is een elektrische eenwieler gevaarlijk?

Het gevaar bestaat er in dat je met nogal vaak "WoW, kijk daar!" zal horen.  Wees dus klaar om te stoppen en vragen te beantwoorden van nieuwsgierigen, en misschien zelfs een ritje aan te bieden.   Onthoud dat de ingebouwde gyroscoop zelf balans en evenwicht zoekt. Mocht je toch over een diepe put rijden, kan je gewoon je voet zetten. Je staat immers maar een paar centimeter boven de grond.  Zoals ieder vervoersmiddel kan je natuurlijk ook beslissen om een helm en knievalbescherming te dragen tijden het aanleren of in een later stadium.

Hoe snel is een Balance wiel?

Zeer snel in vergelijking met wandelen, snel genoeg dat het zeer leuk is maar toch niet zo snel dat het gevaarlijk wordt.

Waar kan ik rijden met mijn elektrische eenwieler?

Te gebruiken bij het woon-werk verkeer, naar school, toeristische trekpleisters, parken, winkelcentra, luchthavens, de kust, skate parken.  Ook professioneel kan het gebruikt worden in bijvoorbeeld grote magazijnen, postbedrijven, productiesites, patrouilleren, politiediensten, parkeerwachters, stadswacht,...
Een monowiel is heel wendbaar en laat je toe om snel rond obstakels en ruw terrein te rijden. Toch is het verstandig dat wanneer je in de sneeuw, natte ondergrond, stijle hellingen en losse ondergrond rijdt, deze situaties kan inschatten, om zodoende slippen te vermijden.

Moet je een acrobaat of circusartiest zijn om met een elektrische eenwieler te rijden?

Om met een elektrische eenwieler te kunnen rijden moet je geen circusartiest, noch acrobatie kennen. Een gewone éénwieler uit een circus is niet te vergelijken met een elektrische eenwieler.  Een Balance wiel kan worden gebruikt door iedereen die een fiets kan berijden en is dus voor iedereen weggelegd. Juist zoals men leert rijden op een fiets, heeft men ongeveer evenveel oefening nodig om te leren rijden met een elektrische eenwieler. Het enige verschil met een fiets is dat je in plaats van te leunen links en recht met de heupen tegen het zadel, je eigenlijk bij de elektrische eenwieler leert sturen vanuit de kuiten en ondersteunen via de zijdelingse kanten van het balance wiel.
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over